Dru Yoga Meditatie en Coaching
                              

Dru Yoga Meditatie 

Iedereen die yoga beoefent weet hoeveel voldoening het schenkt en hoe tevreden je je gaat voelen. Die tevredenheid, ontspanning en de heilzame werking kunnen verder worden ontdekt door Dru Meditatie. Het meest bijzondere van Dru Meditatie en tevens de reden voor mij om er zo in te geloven, is het feit dat je de juiste vaardigheden aanleert om te kunnen ontspannen, ongeacht hoe je je voelt. Ben je opgejaagd, dan word je er kalm van; ben je uitgeput, dan geeft het je nieuwe energie en als je je zorgen maakt, word je er rustig van. Daarnaast geeft het je een gevoel van voldoening en tevredenheid en kom je vanuit 'die stilte' in contact met jezelf. 
Dru Yoga Meditatie bestaat onder andere uit vloeiende bewegingingsreeksen EBR:Energy Block Release, diepe ontspanning, ademoefeningen (pranayama) en meditatie.
Het wordt ook wel de 'Yoga Meditatie van het hart' genoemd, veel bewegingen binnen de Dru yoga stimuleren het hart chakra. Er ontstaat ruimte en beweging in je borstgebied, je hart, je longen, je bloedsomloop en je beide armen. Het hart chakra heeft ook invloed op je emotionele welzijn.

Heb je belangstelling om Yoga Meditatie in Borne te volgen, dan ben je van harte welkom.

Dru Yoga Meditatie binnen of online via Zoom

Maandagavond     19.30 - 21.00 uur
Woensdagochtend 10.00 - 11.30 uur
Woensdagmiddag  13.00 - 14.30 uur

  
Laat maar weten wat voor jou de beste tijd is. De eerste les geldt als gratis proefles.
Daarna is het tarief €12,- per 1,5 uur.  (In De Ruimte)
Maandabonnement: € 40,-
Voor meer informatie of opgave kunt je contact opnemen via 

info@angeliengroothuis.nl

06-27367744

Opzegtermijn: één maand