Dru Yoga Meditatie en Coaching
                              

 

Kindercoaching 

Kinderen hebben een enorme wijsheid in zich. Door elke nieuwe generatie kinderen worden we uitgenodigd om ons bewustzijn te verruimen. Dat is een prachtige uitdaging en soms ook een lastige. 

Daarom kies ik ervoor om bij kindercoaching altijd te beginnen met een reading voor de ouder(s). Om zicht te krijgen wat jouw kind jou/jullie wil laten zien. En te kijken wat hij/zij van je nodig heeft. Hoe jij/jullie hem/haar en jezelf kunnen ondersteunen. 

Een kinderreading verschaft je als ouder/opvoeder inzicht en helderheid in de relatie tot je kind en tot jezelf. Het geeft je tools om in het dagelijks leven toe te passen. Een mooie ontdekkingstocht! Tevens kan het aan de orde zijn om na een reading samen me je kind te komen. Dit is altijd met goed vinden van alle partijen. Misschien is het wenselijk om te ervaren hoe energie werkt. Of is het aan de orde een kwaliteitenlijst te maken, om (weer) blij te worden van wie hij/zij is. Of om dmv een creatieve opdracht of visualisatie een veilige eigen plek te creëren.


Never forget who you are, little star                                                                                                                          Never forget how to dream, butterfly                                                                                                                   

Never forget where you come from From Love 

Madonna