Dru Yoga Meditatie en Coaching
                              

 

Healing

Een gezonde wandeling, een goed gesprek, een huilbui, een nacht lekker slapen zijn een paar van de vele voorbeelden die we kennen die heel herstellend of helend werken.

Eigenlijk zijn dit natuurlijke healingen die we onszelf regelmatig geven.

Meestal is het voldoende om je open te stellen voor de helende kwaliteiten van je eigen lichaam, het zelfhelend vermogen en het leven rondom ons heen. Soms echter is er meer nodig.

Het is bijvoorbeeld niet altijd even eenvoudig elke blokkade in jezelf weg te werken of er zelfs maar grip op te krijgen. Op dat soort momenten is het heerlijk als iemand je de hand reikt.

Een healing is zo’n helpende hand.

Bij een healing wordt jouw energiestroom uitgenodigd om te stromen. Het helpt je om je eigen levenskracht te laten stromen door je hele energiesysteem en om in goede verbinding te zijn met de wereld om je heen. Een goede doorstroming bevordert gemoedsrust en gezondheid.

Het helpt je bij de uitdagingen in je leven en ondersteunt persoonlijke groei. 


Stemvorken

 Het gebruik van stemvorken geeft een bewust ingezette golf van expansie en samentrekking door het hele lichaam. Het menselijk vermogen om te resoneren op de trilling van de stemvorken maakt dat het gehele menselijke organisme zich op een zeer diep niveau ontspant. Deze ontspanning helpt het lichaam zich te herstellen, zodat de energiehuishouding opnieuw balans kan vinden en zich kan verbinden met het hele lichaam.


Stemvorken zijn zeer effectief bij:

  • stressregulering
  • verbeteren van gezondheid
  • diepe ontspanning
  • meditatie

Het effect is direct merkbaar en blijvend van aard. De benadering kan vanuit fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch oogpunt gekozen worden.

De stemvorken zijn ontwikkeld door Arden en Jack Wilken, oprichters van School for Innersound, het is een specifieke serie van 13 stemvorken. Elke stemvork is gemaakt om 1 enkele frequentie van klank te geven, een pure klank.